Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Botrányos Miley Cyrus turnéja

2014.02.22

Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Az egész világ Miley Cyrus apján röhög

2014.02.22

Egy időben Miley Cyrusról kellett elmondani, hogy ő Billy Ray Cyrus country-sztár lánya, aztán ez megfordult. Most viszont Billy úgy döntött, hogy tesz arról, ne csak Miley miatt kerüljön a hírekbe. Billy Ray Cyrus legnagyobb slágerének, az 1992-es Achy Breaky Heartnak új, Buck 22 által felügyelt "rapes" változatának klipjében az amerikai tévés veterán, Larry King jelenti be: megjöttek az ufók! Kiderül, hogy azért, hogy elrabolják Billyt és fiatal fekete barátját, aki aztán Buck 22-vá változik. Szerencsére azonban az idegenek olyan bombanők, akik a testükből csak a feltétlenül szükségeset takarják le, az arcuk pedig ilyen furára (űrlényesre?) van festve. Nagyon szeretnek bulizni, a seggüket rázni, és valami fura űrdrogot fogyasztanak. Billy Ray Cyrus sokat gitározik, bár gitár alig szerepel a dalban, dutch house-os vuttyogás annál több. Még egy hegedülő bombaufónő is akad. A sajtóban izgalmas versengés indult, ki tudja viccesebben fikázni a dalt és a videót. A legjobb az Uproxx megjegyzése: "Hol van most Miley, amikor a papájának szüksége volna kijózanító, megnyugtató jelenlétére, és arra, hogy karrierjét biztos kézzel terelgesse?" A Cosmopolitan szerint a videó ahhoz hasonló érzést vált ki, "mintha a szüleiddel füveznél". Többen felteszik a kérdést, hogy mit keres itt Larry King, avagy: "milyen szörnyű titkot tud róla Billy Ray Cyrus, hogy ebbe belekényszerítette?" Buck 22-ról amúgy senki nem hallott korában, viszont honlapja szerint nemcsak hogy Bill Elliott színész-jazzdobos és Dionne Warwick gyermeke, hanem Grammy-díjas, elképesztő lemezeladásokkal büszkélkedő producer, aki nemrég rájött, hogy a country lesz az önkifejezési formája. Az új változat az ő ötlete volt. Érdemes még megjegyezni, hogy az Achy Breaky Heart nemcsak hatalmas, de sokak által őszintén gyűlölt sláger. Újra itt "a refrén, amit éveken át próbáltál kitörölni az emlékezetedből" - kommentál például a Rolling Stone. http://www.quart.hu/quart/klipszemle/20140212-buck-22-achy-breaky-2-feat-billy-ray-cyrus-videoklip.html
 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Miley Cyrus utálja a gyerekeket

2014.02.22

Óriási hibát követett el Miley Cyrus. Az énekesnő egy interjúban mesélt arról, mi az oka annak, hogy nem érdeklik a követői.
Ahol Miley Cyrus megjelenik, ott a botrány garantált. Az énekesnő az utóbbi időben nem válogat az eszközök között, kis túlzással már szinte teljesen mindegy neki, hogy épp a megjelenésével vagy a viselkedésével veri ki a biztosítékot. A lényeg, hogy felhívja magára a figyelmet – mint például most, amikor is azt nyilatkozta, hogy utálja a gyerekeket. Bizony, azokat a gyerekeket, akik az egykori Disney-sztárt, a Hannah Montanaként befutott énekesnőt híressé tették.
„Nem szeretem a gyerekeket. Annyira önzőek. Sokszor hallom, ahogy a szüleikkel beszélnék, és tudod, olyankor legszívesebben odamennék, és adnék nekik egy hatalmas taslit” – nyilatkozta a W magazine újságírójának a nemrég Madonnával összegabalyodó énekesnő. Miley emellett arról is beszélt, hogy már mindent elért, amit akart, éppen ezért teljesen hidegen hagyja, ha a rajongói ezek után esetleg nem veszik meg majd az albumát. „Van pénzem, van házam, és vannak kutyáim, akiket szeretek. Semmi másra nincs szükségem” – magyarázta a nézőpontját a fenékrázás nagyasszonya. Nyilatkozta óriási felháborodást keltett a rajongói körében – talán nem véletlenül. Mindenesetre, meglátjuk, hogy a villantókirálynő néhány év elteltével is így gondolkodik-e minderről.

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20140204/miley-cyrus-enekesno-gyerekek-utalat/

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Miley Cyrus felismerhetetlen lett

2014.02.22

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Miley Cyrus telefonját marihuána díszíti

2013.06.04

Azt tudjuk, hogy az énekesnő a látnokzsályát már többször is kipróbálta, de úgy tűnik, nemcsak ez az egyetlen növény, ami megragadta a fantáziáját. Pár órája ugyanis készített magáról egy fotót, és a csillogó telefonontokon bizony egy marihuána levél díszeleg. Nem tudni, mit szól ehhez a társításhoz majd a Chanel márka, amit Cyrus szemmel láthatóan szintén nagyon kedvel. A képen egyébként még egy dolog feltűnhet, a világ legszexisebb nőjének kezén ott van az eljegyzési gyűrű, amit Liam Hemsworth adott neki. Ezek szerint a pár tényleg kibékült, bár lehet, hogy a színész testvérei ettől nincsenek elragadtatva.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Rendőrök rohantak Miley Cyrus házához

2013.06.04

Május 17-én azzal az indokkal riasztották a Los Angeles-i rendőrséget, hogy fegyverlövéseket hallottak az énekesnő házából.

Másodjára verték át az LAPD-t, ezúttal egy nő telefonált a rendőrségnek megközelítőleg kilenc órakor, miszerint lövéseket hallott a házból. A járőrök gyorsan megérkeztek, de mindent rendben találtak, Miley otthon sem volt!

A Party In The USA énekesnője is egyike az áldozatoknak, akik nevével betelefonálnak az őrsökre, miszerint betörtek az otthonukba vagy elsült a fegyver. Legutóbb tavaly augusztusban érkeztek hiába a rendőrök a lakásához, akkor Miley úgy vélte, a Kész átverés kereszttüzében találta magát.


 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 1

Miley Cyrus mellet villant, bugyit rángat

2013.05.07

12670_miley-05.jpg12669_miley-04.jpg

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Miley és Liam kapcsolata egyre inkább úgy tűnik, hogy kezd megromlani. Sőt, a legújabb feltételezések szerint mindennek vége!

2013.05.07

Szerelmük lehetséges végét az is alátámasztja, hogy már egy jó ideje nem készült róluk közös kép, ami a sztárok világában legtöbbször csak akkor fordul elő, ha már valóban hanyatlóban van egy kapcsolat.

A National Enquirer értesülései szerint azonban nem Liam, hanem - meglepő módon - Miley bontotta fel az eljegyzést. Kiváltó okként egy színésznőt, méghozzá January Jonest nevezték meg. Liamet és a „Mad Men” sztárját még februárban látták együtt, amikor közösen hagytak el egy szórakozóhelyet. Sőt mi több, Miley tudomást szerzett arról, hogy a Liam és January az énekesnő háta mögött folyamatosan smseztek egymással.A pletykákkal kapcsolatban még egyikőjük sem nyilatkozott, de Miley édesapja, Billy Ray Cyrus nyilatkozata után, végképp úgy tűnik, hogy nem lesz happy end: „Amikor a könyvemet írtam, olyan nyíltan akartam kezelni ezt az eseményt (Miley esküvőjét), amennyire csak lehet, ugyanis nem tudtam rá a választ. Még fiatalok, gyerekek. Ami jó hír, hogy nagyon jó barátok.”

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Mit szívhat Miley Cyrus?

2013.04.11

o-miley-cyrus-smoking-weed-570.jpg

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Snoop Dogg és Miley Cyrus hamutartókról énekel

2013.04.07

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Következő » 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 49472
Hónap: 1555
Nap: 56